Skibeurs - Liv outdoor Zaandam

Opening wintersportseizoen

In de winter is er tijdens de opening van het wintersport seizoen een skibeurs. Lever je ski’s hier van te voren in en/of kom tijdens de beurs langs voor leuke 2 e hands ski’s of ander wintersportmateriaal. Iedereen die zijn ski materiaal wilt kopen of juist verkopen is welkom. Shop ook meteen al je skimateriaal bij elkaar voor het hele gezin. LIV outdoor is de winterexpert van de Zaanstreek. Daarnaast zijn er wintersport experts aanwezig die je kunnen voorzien van passend advies bij aankoop van je wintersport kleding en materiaal. Ga een leuke wintersport vakantie tegemoet en kom langs voor dit leuke evenement bij LIV outdoor in Zaandam.

Hoe werkt het?

De ski’s, skischoenen, snowboards en andere materialen kunnen vanaf nu worden ingeleverd. In overleg met u bepalen wij de verkoopprijs voor het skimateriaal. Wanneer het artikel wordt verkocht, krijgt u dat bedrag in de vorm van een cadeaubon. Verder hoeft u voor de verkoop niks te doen. Wanneer de ski’s niet worden verkocht kunt u deze tot het einde van het jaar weer afhalen.

Wat kan je inleveren?

-Carve Ski's
-Snowboards
-Skischoenen
-Snowboardschoenen

Outlet winterkleding

Ook heeft Liv outdoor tijdens de wintermaanden een winterkleding sample outlet. Hier geeft LIV outdoor tot 50% korting op geselecteerde outlet winterjassen, pullies, vesten en broeken van grote merken als Icepeak, Lutha, Nomad en Torstal.

Ski onderhoud

Naast de aankomende skibeurs ben je natuurlijk ook voor skionderhoud welkom bij LIV outdoor. Het ski onderhoud is van afgeprijsd van €19,95 voor maar €9,95. Het snowboard onderhoud is van €29,95 afgeprijsd voor €19,95. Vanuit de regio Zaandam en Amsterdam is LIV outdoor goed te bereiken voor ski en snowboard onderhoud. Voor meer informatie over het ski en snowboard onderhoud kunt u ook deze pagina bekijken.