Sample outlet - 70% korting op winterkleding

LIV outdoor geeft tot 70% korting op outlet winterkleding. Outlet winterjassen, pullies, vesten en broeken van grote merken als Icepeak, Lutha, Nomad en Torstal doen hier aan mee.

LIV outdoor is de winterexpert van de Zaanstreek. Daarnaast zijn er altijd wintersport experts aanwezig die je kunnen voorzien van passend advies bij aankoop van je wintersport kleding en materiaal. Slaag niet alleen voor jezelf maar ook meteen voor het hele gezin. Met dit duurzame, kleurrijke en stijlvolle assortiment wintersportkleding weet je zeker dat je goed voorbereid van een leuke winter en/of wintersportvakantie kan genieten. Deze actie geldt op de geselecteerde outlet winterkleding voor zowel dames als heren. Ga goed voorbereid op wintersport en kom voor deze zeer voordelige actie langs bij LIV outdoor in Zaandam.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!