BBQ workshop

Optimaal genieten van je barbecue? Dat kan als je precies weet wat de barbecue doet. Welke temperatuur moet een barbecue hebben, wat is de kerntemperatuur van het vlees, hoe lang duurt het voordat het vlees gaar is en wat is low & slow precies?

Op woensdag 13 december staat er een kerstspecial op het programma! Barbecuen is vast niet het eerste waar u aan denkt als u een heerlijke maaltijd wilt bereiden tijdens de kerst. Barbecue expert Rob van Leeuwen zal echter tijdens deze workshop een heerlijk kerstdiner bereiden op de kamado, zodat u uw gasten uitermate kunt verassen tijdens de kerstdagen.

Kortom, het worden gezellige smaakvolle avonden die leuk zijn als bedrijfsuitje, met buurtgenoten of samen met je vrienden/vriendinnen! Deelname aan de barbecue workshop bedraagt 35 euro per persoon (maximaal 20 deelenemers). Opgeven kan in de winkel, via Facebook of stuur een mailtje naar info@livoutdoor.nl

Inschrijven

Workshop:
Aantal personen:
Voornaam:
Achternaam:
Geslacht:
man
 
vrouw
 
niet specificeren
E-mailadres:
Opmerkingen: