BBQ workshop

Optimaal genieten van je barbecue? Dat kan als je precies weet wat de barbecue doet. Welke temperatuur moet een barbecue hebben, wat is de kerntemperatuur van het vlees, hoe lang duurt het voordat het vlees gaar is en wat is low & slow precies?

Op woensdag 20 maart en woensdag 24 april 2019 staan er weer een BBQ workshops op het programma! Liv Outdoor organiseert vanaf 18.00 uur een Kamado barbecue workshop. Tijdens deze workshop zal onze grillmaster het gebruik van de barbecue uitleggen aan de hand van de nodige tips en tricks en bereiden de deelnemers een 5-gangen menu.

Kortom, het worden gezellige smaakvolle avonden die leuk zijn als bedrijfsuitje, met buurtgenoten of samen met je vrienden/vriendinnen! Deelname aan de barbecue workshop bedraagt 35 euro per persoon (maximaal 20 deelenemers). Opgeven kan in de winkel, via Facebook, via het onderstaande formulier of stuur een mailtje naar info@livoutdoor.nl

Inschrijven

Workshop:
Aantal personen:
Voornaam:
Achternaam:
Geslacht:
man
 
vrouw
 
niet specificeren
E-mailadres:
Opmerkingen:
 


Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!