LIV Café

LIV-outdoor staat letterlijk voor ‘Leef buiten’. Het is een naam die uitdraagt waar wij letterlijk voor staan; bij LIV-outdoor kan de klant terecht voor een ruim assortiment Kampeertenten, Outdoor Cooking, Outdoor Walking en Wintersport.

LIV-outdoor is een belevingsvolle winkel die kampeer en outdoor artikelen aanbiedt in Zaandam, met een gepersonaliseerde en consistente klantbeleving via alle kanalen. Onze winkel zal klanten inspireren en activeren om heerlijk naar buiten te gaan. Het sfeervolle winkelpand in Zaandam is ruim 10.000 m² groot met ruim 500 gratis parkeerplaatsen naast de deur.

Heerlijk genieten in het LIV Café voor het hele gezin!

Als je net als wij van buiten houdt, dan moet je zeker een bezoek brengen aan het LIV Café. In het sfeervolle interieur wat is opgebouwd met allemaal natuurlijke elementen, voelt het alsof je in een grote veranda plaats neemt!

De smaak staat voor LIV Café op de eerste plaats. In al onze gerechten en producten moet je dit zien,voelen, ruiken en vooral proeven. Dat kunnen wij alleen maar bereiken door te werken met verse, eerlijke en pure grondstoffen.

Iedere week staat er een ander menu of een bijzonder recept op de kaart! Kom langs voor de lunch, er is altijd wat nieuws uit te proberen. Gezond en lekker. Of even een bakje koffie met een lekker gebakje om nog even na te denken of je die grote aankoop wel of niet wilt doen.

In alle opzichten willen wij iedereen een leuke dag bij LIV-outdoor bezorgen, kom gezellig een keer langs om te genieten en te beleven, wij staan ervoor om jou te helpen.