Wintersportafdeling

Woon je in de regio van Zaandam en ga je op Wintersport? kom langs bij Liv outdoor aan de Stormhoek 24 in Zaandam. Hier vind je een uitgebreide collectie aan o.a ski's, ski schoenen, winterkleding. Daarnaast kan je terecht voor skionderhoud, waxen en slijpen van de ski's!

 Van winterjassen tot ski’s. Je vindt het bij LIV outdoor Zaandam op de winterafdeling. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de wintersport. Je kunt hier terecht voor mutsen, sjaals en handschoenen van de merken als Poederbaas en Ziener.

Winterjassen en winterbroeken van het merk Fjallraven. Winterboots van het merk bergstein. Maar ook kun je hier jouw ski’s, skischoenen, skibrillen en skihelmen van merken als Atomic, Dalbello, Salomon, Dynastar en Fischer kopen. Ook vind je bij LIV outdoor wintersport kunt gaan. Alles om de wintersport te filmen. Hier vind je verschillende GoPro’s waarmee je jouw reis kan vastleggen in goede kwaliteit.

In de winter bieden wij ook snowboard- en skionderhoud aan. Voor maar €9,95 zijn je ski's weer in een top staat zodat je zonder zorgen de pistes weer op kunt. Ook is er elk jaar in december een 2e hands skibeurs.