Schoenenafdeling

Op de ruime schoenenafdeling van 650 m2 bij LIV outdoor Zaandam zijn schoenen te vinden in alle soorten en maten. Welke schoen het beste bij jou past hangt ook af van hoe je deze wilt gebruiken. Op de schoenen afdeling vind je altijd specialisten die je graag willen helpen met het zoeken naar een schoen die het best bij jou past. Zij kunnen jou deskundig advies geven en helpen met al je vragen.

Tal van verschillende merken

Op de schoenenafdeling vind je onder anderen: Cityschoenen van de merken palladium en columbia. Wandelschoenen van bekende merken zoals Mammut, Salomon, LOWA, Meindl. Maar ook slippers, sandalen, wandelstokken en laarzen van merken zoals TEVA, Leki, Havaianas, Oakley en Oofos vind je bij LIV outdoor.

Je kunt hier niet alleen terecht voor schoenen maar ook voor zolen. Zo zijn er verschillende soorten maar ook verschillende merken zolen. Je kunt vind schoenzolen van merken zoals 3feet, maar ook zolen op maat van Sidas. Deze worden in de winkel special op maat gemaakt. Daarnaast vind je ook zolen van superfeet deze zolen zijn comfort verhogend en geven je meer steun. Bij LIV outdoor word er persoonlijk advies gegeven en word je geholpen om voor jou de beste schoenzool te vinden.

Heeft u last van u voeten tijdens het wandelen? Dan is er de mogelijkheid om naast het advies en vragen over de beste schoenen ook op de eerste zaterdag van de maand langs komen voor een gratis voetanalyse.