Reisafdeling

De 200m² grote reisafdeling bij LIV outdoor Zaandam heeft een ruim assortiment artikelen zoals backpacken, slaapzakken, luchtbedden, daypacks, trolleys, fietstassen, camera’s en accessoires voor jouw reis. Op de reisafdeling zijn onder anderen meer dan 100 soorten backpacken en daypacks te vinden, van bekende merken zoals Thule, Lowe Alpine, Deuter, Exped, Bergans, Vaude, Fjällräven en Nomad.

 

De Backpacken zijn er in verschillende pasvormen en zowel voor mannen als voor vrouwen. Heel erg geschikt voor een rondreis door bijvoorbeeld Azië. Je kunt ook zelf komen passen en kijken welke tas het beste bij jou past. De reisspecialisten helpen je graag. Je vind hier niet alleen backpacken voor op reis maar ook voor naar je werk, thuis of casual. Ook zijn er vele andere artikelen te vinden waar de specialisten je alles over kunnen vertellen. Deze producten zijn ook via de webshop te koop.

Op de reisafdeling vind niet alleen tassen maar ook een ruime keuze aan artikelen zoals camera’s van het merk GoPro waarmee je de hele reis kunt vastleggen en filmen, zonnebrillen van merken zoals: Altitude, Oakley en Sinner. Maar ook drinkgerei en voedsel vind u hier. Kortom alles wat je nodig hebt om goed voorbereid op reis te gaan

Natuurlijk hebben wij ook een zeer uitgebreid aanbod aan allerlei slaapartikelen voor het kamperen en outdoorleven. Zo hebben wij slaapzakken van merken als Nomad, Birdland, Robens en Polydaun. Daarnaast hebben wij tal van luchtbedden, van selfinflating van Exped tot aan licht gewicht slaapmatjes van Sea to Summit.