LIV-outdoor kledingafdeling

LIV-outdoor is de grootste Kampeer en Outdoorwinkel van Zaandam en Amsterdam. Een belevingsvolle winkel van 10.000m2 waar je alles kunt vinden op het gebied van kamperen en outdoor. Als echt specialist op het gebied van outdoor en wandelkleding slaag je bij LIV-outdoor altijd! Want of je nou wandelt met heel mooi weer of tijdens een fikse regenbui, voor elk jaargetijde heb je de juiste kleding nodig.


Ga je niet naar het buitenland maar blijf je Nederland, dan hebben wij diverse katoenen vrije tijd, travel en casualkleding.

Door het grote en brede aanbod van kleding, heeft LIV-outdoor de bekende merken in de collectie zoals Craft, O'Neill, Bergans, Brunotti en Arc'teryx!

Op onze kledingafdeling zijn ook diverse uitgebreide shop in shops te vinden van oa.Icepeak, Life-Line en Mammut.

Kom ook langs op onze kledingafdeling en breng gelijk een bezoek aan onze schoenen en reisafdeling waar je alles kunt vinden als je er echt op uit gaat!


In onze collectie vindt je een groot aanbod van functionele en trendy outdoor- en vrijetijdskleding. De technische collectie bestaat onder andere uit wind- en waterdichte en ademende jacks van Gore Tex, broeken in sneldrogende en ademende stoffen, functionele shirts en onderkleding.

In de collectie is rekening gehouden met lengte- en breedte maten en ook aan de kinderen is gedacht. In het outdoor segment biedt Liv Outdoor ook een assortiment kleding voor de trailrunner en de sportieve wandelaar.

Voor reizen, vakantie en backpacken is er ook een groot aanbod aan sneldrogende, UV en mug werende kleding.

Wintersportkleding in Zaandam

In de winter is er natuurlijk een uitgebreide collectie winterkleding voor dames en heren aanwezig. Van wintersportkleding tot lekkere warme jassen voor in de vrijetijd of voor het wandelen. We voeren merken als:

-Luhta
-Tenson
-Maier
-Brunotti
-Mammut

Een groot aantal van deze merken biedt ook een collectie van skikleding en andere kleding die zeer geschikt is voor de wintersport.