Hengelsportafdeling

Bij Liv-outdoor in Zaandam is er, onder leiding van de gepassioneerde visliefhebber Gerard ten Broek, een hengelsportafdeling ter grote van 300m². Op deze afdeling kan je alles vinden op het gebied van hengelsport. Er zijn dan ook een hoop bekende merken te vinden zoals onder anderen Abu Garcia, Penn, JRC, Albatros, Piet Vogel, Spro en PikeXL. Aangezien onze hengelsportafdeling in Zaandam erg allround is, is er alles te vinden op het gebied van Forelvissen, Karpervissen, Roofvissen, Vliegvissen en Witvissen.

Hengelsport  in Zaandam

De Hengelsport afdeling is op 4 maart geopend door de voorzitter van HVZ, De Hengelsportvereniging Zaanstreek. De reden hier van is, is dat Liv-outdoor nauw samenwerkt met de hengelsportverenigingen in de regio van Zaandam. Liv-Hengelsport verleent visvergunningen en sponsort onder andere jeugdteams.

Omdat er de laatste jaren hengelsportzaken in de regio verdwenen zijn, moesten mensen soms 100 km. rijden voor een nieuwe hengel. Met het openen van een nieuwe hengelsportafdeling probeert Liv-outdoor dit gat in de regio Zaanstad op te vullen.

Op de hengelsportafdeling is er een ruim assortiment op het gebied van vissen, van een hengel tot een molen tot een vislijn en aas & voer, alles is te vinden bij liv-hengelsport. Wekelijks is er dan ook verse aanvoer van wormen, maden en casters, ook is er ingevroren aas voor de snoekvissers. Tevens is er een groot assortiment aan voer voor de witvissers en aas voor de karpers.

Dus kom snel langs in onze hengelsportwinkel in Zaandam voor al je visspullen, hengels, bivvy tentjes, hengelsportkleding, kunstaas, haakjes en meer.

Heb je vragen of wil je iets bestellen? stuur gerust een mailtje naar hengelsport@livoutdoor.nl of kom langs in de winkel!