Barbecueafdeling

Bij LIV outdoor Zaandam vind je een ruim assortiment aan barbecues. Van houtskool BBQs, Kamado's, gas BBQs en elektrische BBQs tot aan smokers. Deze barbecues zijn er van bekende merken als Weber, Campingaz, Cobb, Boretti, Rösle, Grill Guru, The Bastard en Saffire. Tevens is er een ruim assortiment aan accessoires zoals Bo-Garden  kruiden, sauzen, rubs, rookhout en allerlei andere dingen die het barbecueën tot een feest maken. 

Bij Liv-Outdoor lopen er altijd ervaren gespecialiseerde barbecue adviseurs rond die je ten alle tijden kunnen adviseren over de aankooop van een nieuwe barbecue. Niet alleen kun je bij LIV outdoor terecht voor barbecues maar ook voor schoonmaak borstels, roosters, pizza stenen, grillschalen van bekende merken als Bastard en Campingaz.

Ook hebben we Dutch ovens die een must zijn voor het buitenkoken. Deze gietijzerenpannen geven je een echt buiten gevoel tijdens het bakken van een lekker oerbrood.

De Barbecues van Cobb zijn veelzijdig en kunnen zelfs gebruikt worden voor op tafel. Al met al heeft Liv outdoor alles op het gebied van buitenkoken.

Ook zijn er genoeg producten waarmee je de barbecue kan aansteken. Zo zijn er bijvoorbeeld brikettenstarters en verschillende soorten gasflessen, houtskool en briketten. Daarnaast vind je op de Barbecueafdeling ook Weber houtskool en de greek fire houtskoolbriketten.

Durende het gehele jaar worden er ook verschillende barbecue workshops gegeven. In samenwerking met barbecue expert Rob van Leeuwen. Tijdens deze workshops kan je meer leren over het gebruik van de barbecue en handige tips en tricks leren. Wil jij op de hoogte gehouden worden van de aankomende barbecue workshop? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.