Westfield bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Wesfield Outdoors producten. Westfield Outdoors producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Westfield Outdoors assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Westfield Outdoors producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Als je zoekt naar camping meubilair, tenten, rugzakken en koeltassen kan je bij Westfield Outdoor terecht. Het is een dochterbedrijf van het Chinese Hengfeng. Ze staan bekend om de ontwikkeling en productie van kwalitatieve kampeermeubelen zoals kampeerstoelen en kampeertafels.

Westfield Outdoor heeft een ervaren en deskundig team dat goede service en oplossingen bied. Duurzaamheid en comfort is bij hun van hoog belang, Hun concept is ‘Top Quality Camping’. Het doel van Westfield Outdoor is dan ook het genieten van hetzelfde comfort als thuis maar dan op vakantie.

De producten van Westfield outdoor zijn roest- en weerbestendig. Klapstoelen, standenstoelen en vouwtafels zijn snel en makkelijk in- en uitklapbaar.
Afgezien van Westfield Outdoors heeft LIV-
Outdoor nog vele outdoormerken zoals Dukdalf, Coleman en Crespo.

Sortering