Weber bij Liv-Outdoor in Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Weber producten. Weber producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Weber assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Weber producten het gehele jaar te zien in onze campigwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, backpacks, wandelschoenen en kampeertenten.

Weber barbecues

Wie aan barbecue?n denkt, denkt aan Weber. De Weber ‘’bbq’’ is wereldwijd de meest populaire barbecue. Weber is logischerwijs een echt Amerikaans merk, in Amerika weten ze namelijk echt wat barbecue?n is. Voor de barbecuer is er qua barbecues voor ieder wat wils. Het ruime assortiment bestaat uit houtskoolbarbecues, gasbarbecues, electrischebarbecues, buitenkeukens, houtskoolbrikettes en tal van barbecueaccessoires. Kortom, voor elk type barbecue kan je terecht bij Weber. Zo heeft Weber nu de Weber Charcoal Summit op de markt gebracht, een complete barbecue die geschikt is om te grillen, slowcooken, cold smoken, hot smoken en bijvoorbeeld pizza's op te bakken.

Gebruiksvriendelijk

De barbecues van weber zijn altijd voorzien van prachtige designs gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Veiligheid staat namelijk altijd op nummer 1, hierdoor kunt u veilig en comfortabel barbecue?n op uw Weber. Naast zeer luxueuze buitenkeuken zoals de spirit, zijn er ook zeer eenvoudig en gemakkelijk mee te nemen barbecues voor tijdens het kamperen, zoals de Weber go anywhere BBQ.

Weber barbecueaccessoires

Ook heeft LIV-Outdoor een ruim assortiment aan verschillende weber barbecuesaccessoires zoals weber briketten, houtsnippers, lekbakjes en kookboeken.

Afgezien van Weber heeft LIV-Outdoor nog vele Barbecuemerken zoals Cobb, Saffire, Grill guru en Campingaz.

Pagina 1 van 6  |   1 2 3 4 5 6 volgende
Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!