Wandelschoen dames hoog


Wandelschoenen bij Liv outdoor Zaandam

Bij Liv outdoor vind je natuurlijk een hoop wandelschoenen. Deze hebben wij voor dames en heren. Deze wandelschoenen hebben wij van verschillende merken. Een greep uit onze merken:
-Meindl wandelschoenen
-Salomon wandelschoenen
-Lowa wandelschoenen
-Columbia wandelschoenen
-Mammut wandelschoenen

Wandel comfort

Deze schoenen moeten natuurlijk goed zitten vandaar dat het ene merk beter bij je past dan het andere merk. Meindl heeft bijvoorbeeld een Comfort fit serie die zeer geschikt zijn voor mensen met wat bredere voeten. Daarnaast is het materiaal ook van groot belang, wandel je ook vaak met nat weer? Dan is een waterdicht membraan 1 van de belangrijkere dingen om rekening mee te houden.

Het juiste gebruik

Helaas is er geen schoen op de markt die voor alle soorten doelen en ondergronden te gebruiken is. Het is daarom verstandig om goed na te denken over waar je de schoenen voor gaat gebruiken. Als bijvoorbeeld op een trektocht gaat, is het fijner als je een stijvere schoen uit zoekt.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!