Thule bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Thule producten. Thule producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Thule assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Thule producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues,wandelschoenen en kampeertenten.


Zweede roots

Thule is net als veel andere top outdoormerken een Zweedsbedrijf. De missie van Thule is om actieve gezinnen en de fanatieke buitenmens te helpen om dichterbij de wereld te brengen. Thule heeft als doel om uw spullen en dierbaren bezitten zo veilig mogelijk en in stijl te vervoeren. Of deze dierbare spullen nou in een Backpack zitten of op een fietsendrager, alles is bedoeld om uw actieve leven een meerwaarde te geven.

Functioneel outdoor

Deze missie is zeer goed terug te vinden in de spullen van thule. Backpacks, dakkoffers, tassen en fietsendragers, allemaal zijn ze functioneel en zeer makkelijk in gebruik.

Pagina 1 van 3  |   1 2 3 volgende
Sortering