The Bastard bij Liv outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan The Bastard producten. The Bastard producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons The Bastard assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van The Bastard producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a. kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Bij The Bastard(voorheen Black Bastard) zijn ze altijd al een liefhebber van eten geweest. In Nederland waren de kamado’s in het begin nog onbekend en erg duur, maar bij The Bastard vinden ze dat iedereen moet kunnen genieten van het echte lekkere koken. Voor The Bastard is alleen het hoogwaardigste industrieel keramiek dat 100% bestand is tegen zeer hoge tempraturen goed genoeg. Deze eeuwen oude manier van koken is in een modern jasje gestoken en heeft geleid tot deze stijlvolle top producten van The Bastard. Deze Kamado's zijn voorzien van hoogwaardige materialen zodat deze houtskool barbecues een aankoop voor het leven zijn.

Veelzijdige barbecue gemaakt van hoogwaardige materialen

The Bastard is een buitenkeuken waar je makkelijk op kunt grillen, smoken, pizza bakken, brood bakken en barbecue?n. Kortom, een veelzijdige barbecue waarmee je terecht kan voor allerlei soorten kooktechnieken.
Naast de Bastard Kamado's zoals de Large Complete kamado of de Urban Medium heeft het merk ook tal van hoogwaardige barbecueaccessoires en houtskool.

Pagina 1 van 3  |   1 2 3 volgende
Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!