Outwell event 24 december - 7 januari

Van 24 december tot 7 januari vindt het Outwell event plaats bij LIV outdoor in Zaandam, Kom lang bij LIV outdoor in Zaandam voor een hapje, drankje en leuke vroegboekkortingen op de nieuw 2018 Outwell tenten. Er zijn de gehele dag tentspecialisten aanwezig die kunnen adviseren over de tent die het best bij jou past.


Nieuwe modellen opblaas tenten


Ook ziet u deze dag de nieuwe 2017-2018 modellen met leuke nieuwe eigenschappen en functies. LIV outdoor is de eerste in Europa die deze oppomptenten in de showroom heeft staan, dus kom ze bewonderen. Ook de 2016-2017 modellen ontbreken niet, ook voor deze tenten hebben wij leuke kortingen.

Zelf proberen


Koopt u een tent? Dan wordt deze geleverd op 1 maart. Tenten zoals de Outwell Huntley 3 satc, de Outwell ballentine, de Outwell harrier en de Outwell greycliff zijn te zien. Ook is het natuurlijk mogelijk om zelf een opblaastent op te blazen tijdens verschillende demonstraties. Kom langs tijdens dit event bij LIV outdoor in Zaandam en bekijk de nieuwe modellen met eigen ogen!

 

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!