Robens bij LIV-Outdoor Zaandam


LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Robens producten. Robens producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Robens assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Robens producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a. kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Technische tenten

Robens is een merk voor de outdoor enthousiasteling die met weer en wind de natuur trotseert. Robens staat voor mooie ontwerpen met uitstekende prestaties. Door veel technische kennis en die te combineren met praktische ervaring om zo tot ideale producten te komen is typisch Robens, zo wordt er ook uitsluitend gebruik gemaakt eerste klas materialen. Robens is voornamelijk erg betrouwbaar en duurzaam, zo zijn de tenten van Robens door de jaren de Europese maatstaf geworden voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit dit alles met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. 1 van de kenmerken van Robens is het feit dat de producten lichtgewicht zijn. Zo heeft robens lichtgewicht krukjes die in een tas meegenomen kunnen worden tijdens het hiken of een fiets/motor vakantie. Ook heeft Robens tal van lichtgewicht tenten zoals de Lodge 3 en de Arrowhead. Ook heeft het merk lichtgewicht gezinstenten zoals de Chalet 500. Daarnaast verkoopt Robens ook slaapzakken en lichtgewicht tafels.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!