Partytenten


Partytent kopen

Bij Liv-Outdoor is er ruime keuze uit Partytenten die geschikt zijn voor op de camping of voor op het strand. De merken Outwell en Coleman hebben event shelters en day shelters in verschillende soorten maten. Deze partytenten zijn uit te breiden met muren zodat de tent afgeschermd kan worden van wind en Zon. Deze tenten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor een gezellig feestje in de tuin.

De partytent day shelters van Outwell zijn gemaakt van Outtex 3000 polyester met een waterkolom van 3000mm. Hierdoor kan je de tent gemakkelijk buiten laten staan als het gaat regenen. Daarvoor hoef je je met deze Outwell partytent geen zorgen te maken tijdens slecht weer of het feestje doorgaat of niet.

Tent advies

Heb jij een tent gekocht of ga je er 1 kopen en heb je tips nodig voor het onderhouden van je tent? bekijk dan nu onze tent onderhoudpagina

Ben je nog opzoek en heb je hulp nodig bij het kopen van een tent? bekijk dan onze pagina die advies geeft voor het kopen van een tent.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!