Filter op:

merk: ZEMPIRE OSC
Sortering

Zempire tenten bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft van het merk Zempire een aantal uitstekende tenten in huis. Zempire producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Zempire assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Zempire producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a. kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

De oprichter van Zempire, Richard Knauf, heeft zeven jaar gewerkt in de fabriek van “New Zealand’s Great Outdoors” en heeft hier zijn weg omhoog gewerkt, maar toen het bedrijf failliet ging, vroeg hij zich af wie dit gat in de Nieuw Zeelandse kampeerindustrie ging vullen.

Met veel kennis en passie voor tentdesigns begon Richard zijn eigen tenten te maken en deze te verkopen bij geselecteerde verkopers in Nieuw Zeeland.

Zempire was dus geboren en het bedrijf bleef groeien, vooral toen Zempire begon met de productie van opblaasbare tenten die goed tegen de wilde weersomstandigheden van Nieuw Zeeland kunnen.

Zempire is nu een van de snelst groeiende kampeermerken in de wereld met nieuwe markten zoals Nederland en Duitsland. Ook blijft het bedrijf nieuwe innovaties ontwikkelen om de kampeerders te voorzien met de beste tenten.

Zempire Canvas Series


De Canvas series van Zempire bestaan uit traditionele luxueuze tenten met de ouderwetse geur van een canvas tent. Deze tent zijn voor lange kampeertrips met familie of vrienden.

Zempire Pro Series

De Pro serie van Zempire is indrukwekkend, luxueus en een en al comfort. Oppompbare familietenten met een polykatoenen of polyesterdoek.

Zempire Roadie Series

De Roadie serie bestaat uit gemakkelijk op te pompen voortenten voor de camper of auto. Oppompen en vast ritsen en je kan direct genieten van je vakantie/

Zempire Lite Series

De Lite serie bestaat uit lichte en compact mee te nemen polyester tenten die gemakkelijk op te pompen zijn. Zo is een weekendje weg met deze tent zeer zeker de moeite. Geschikt voor een korte of lange kampeervakantie.Naast Zempire heeft LIV-outdoor nog vele merken zoals Kampa en Outwell.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!