Outwell bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Outwell producten. Outwell producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Outwell assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Outwell producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Van tenten tot kampeermeubelen

Outwell is een deens merk met een enorm uitgebreide collectie op het gebied van kamperen. Deze kampeerartikelen zijn o.a tenten, slaapzakken, kampeermeubelen en grondzeilen. De familiekampeerder is aan het goede adres bij Outwell, aangezien Outwell de kampeerder er toe probeert te zetten om te genieten van de natuur en het buitenleven.

Outwell is in de outdoor wereld een echte pionier, het is dan ook niet verassend dat hun producten meerdere prijzen hebben gewonnen. Zoals een hoop kampeertenten zoals de Alabamba 7p die de award voor beste familietent heeft gewonnen. De Constellation van outwell heeft een award gewonnen voor de beste slaapzak.

Outwell oppomptenten

Ook was Outwell 1 van de eerste merken die werkte met oppomptenten. Hierdoor kunt u ook bij Outwell voor oppomptenten die door de jaren getest en verbeterd zijn tot betrouwbare tenten.
De award winnende Outwell collaps collectie is voor de kampeerder onmisbaar tijdens het kamperen. Deze collectie bevat o.a keukengerei, kampeerservies en opbergmogelijkheden die onmisbaar zijn omdat deze zeer compact opgeborgen kunnen worden.

Ook kunt u bij Outwell terecht voor o.a Luchtbedden, koelboxen en kampeermeubelen.

Afgezien van Outwell heeft LIV-Outdoor nog vele outdoor merken zoals Coleman, Nomad en Campingaz.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!