Kampa Paloma 6 AIR tent

Kampa Paloma 6 AIR tent
Kampa Paloma 6 AIR tent
Kampa Paloma 6 AIR tent
Kampa Paloma 6 AIR tent
Kampa Paloma 6 AIR tent
Kampa Paloma 6 AIR tent

Kampa Paloma 6 AIR tent

van 1.062,–
voor 850,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Kampa Paloma 6 AIR tent

De Kampa Paloma 6 air groen uit 2017 is een zeer ruime zes persoons tunneltent. De Paloma 6 air is gemaakt van polyester en is gemakkelijk op te zetten omdat het een opblaasbare oppomptent is.

De slaapcabines

Het slaapgedeelte van de Kampa paloma 6 air groen 2017 heeft een afmeting van 360 x 210 cm. Dit slaapgedeelte kan opgedeeld worden in twee slaapcabines, elk geschikt voor 3 personen. Het slaapgedeelte is tevens aan de achterkant voorzien van een ventilatiepunt.

Het leefgedeelte

De leefgedeelte van deze kampa tent heeft een afmeting van 325 x 260 cm, en is uitgebreid met een vaste luifel voor nog een 1 meter extra diepte. Het leefgedeelte is ruim genoeg om bijvoorbeeld stoeltjes en een tafeltje in neer te zetten. De tent kan aan het voorgedeelte betreden worden, aan de zijkant is de tent voorzien van een horrengaas ingang, hierdoor kan de tent geventileerd worden zonder dat er insecten binnen kunnen komen. Tevens is de tent voorzien van opbergvakken.

Paloma oppomptent

de Paloma 6 air groen van Kampa is een opblaasbare tent. Dit houdt in dat de tent geen stokken heeft maar opblaasbare tubes. Hierdoor kan de tent zeer eenvoudig binnen 10 minuten opgeblazen worden. De buitentent is gemaakt van een brandvertragend polyester. De tent hee(meer...)

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Oppomp
materiaal:  TPU Polyester
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
merk:  Kampa
EAN code5060444793383

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!