Kampa Paloma 4 AIR tent

Kampa Paloma 4 AIR tent
Kampa Paloma 4 AIR tent
Kampa Paloma 4 AIR tent
Kampa Paloma 4 AIR tent
Kampa Paloma 4 AIR tent

Kampa Paloma 4 AIR tent

van 787,–
voor 630,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Kampa Paloma 4 AIR tent

Let op: dit is een showmodel! De Kampa Paloma 4 air groen uit 2017 is een handige 4 persoons tunneltent. De tent is gemaakt van polyester en is gemakkelijk op te zetten omdat het een opblaasbare oppomptent is.

Het slaapgedeelte

Het slaapgedeelte van de Kampa paloma 4 air groen 2017 heeft een afmeting van 280 x 210 cm. Dit slaapgedeelte kan opgedeeld worden in twee slaapcabines, deze slaapcabines zijn geschikt voor elk twee personen.

Het leefgedeelte

De leefgedeelte van deze kampa tent heeft een afmeting van 195 x 280 cm, en is uitgebreid met een vaste luifel voor nog een 1 meter extra diepte. Het leefgedeelte is ruim genoeg om stoeltjes en een tafeltje in neer te zetten. De tent kan aan het voorgedeelte betreden worden, aan de zijkant is de tent voorzien van horrengaas, hierdoor kan de tent geventileerd worden zonder dat er insecten binnen kunnen komen. Tevens is de tent voorzien van opbergvakken.

Paloma oppomptent

de Paloma 4 air groen van Kampa is een opblaasbare tent. Dit houdt in dat de tent geen stokken heeft maar opblaasbare tubes. Hierdoor kan de tent zeer eenvoudig binnen enkele minuten opgeblazen worden. De buitentent is gemaakt van een brandvertragend polyester. De tent heeft tevens de optie om een extra luifel te bevestig(meer...)

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Oppomp
materiaal:  TPU Polyester
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
merk:  Kampa
EAN code5060444793369

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!