Kampa Brean 4 AIR tent

Kampa Brean 4 AIR tent
Kampa Brean 4 AIR tent
Kampa Brean 4 AIR tent
Kampa Brean 4 AIR tent
Kampa Brean 4 AIR tent

Kampa Brean 4 AIR tent

van 881,25
voor 565,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Kampa Brean 4 AIR tent

De Brean 4 air van Kampa is een vierpersoons oppomptent geschikt voor lange vakanties. De brean 4 air 2017 maakt gebruik van makkelijk op te pompen air tubes, hierdoor is de tent sneller op te zetten dan tenten met normale stokken.

Ademend polyester

De Kampa brean 4 air opblaastent is gemaakt van ademend polyester wat resulteert in een aangename atmosfeer in de tent. De tent heeft een ingebouwde voorluifel wat zorgt voor een droge ingang tijdens slechte weersomstandigheden.

Opbergruimte

Tevens is de Kampa Brean 4 air voorzien van een volledig ingenaaid grondzeil. Ook is de tent voorzien van handige opbergvakken, deze opbergvakken zorgen ervoor dat de tent netjes en opgeruimd blijft. Voor extra slaapcomfort zijn de slaapcabines van de Brean 4 air extra donker gemaakt, zo kunt u langer blijven slapen als het s ?ochtends al licht wordt.

Zeer snel opgezet

Deze oppomptent van kampa is zeer gemakkelijk op te zetten door het air tube systeem. De tent kan binnen 10 minuten opgezet worden, hierdoor is de tent ook zeer geschikt voor een weekendje weg.

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Oppomp
materiaal:  Polyester
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
verkoopeenheid:  70 x 34 x 34 cm
merk:  Kampa
EAN code5060444793147

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!