Kampa Brean 3 AIR tent

Kampa Brean 3 AIR tent
Kampa Brean 3 AIR tent
Kampa Brean 3 AIR tent
Kampa Brean 3 AIR tent

Kampa Brean 3 AIR tent

van 630,–
voor 504,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Kampa Brean 3 AIR tent

De Kampa brean 3 air 2017 is een nieuw model uit de Kampa oppomptenten serie. De brean 3 air is een 3 persoons polyester oppomptent in de kleur groen.

het slaapgedeelte

Het slaapgedeelte van de Brean 3 air heeft een afmeting van 210 x 200 cm en is geschikt voor 3 personen. Tevens bevindt zich achter in de slaapcabine een ventilatiepunt, zo komt er altijd frisse lucht de slaapcabine in. Aan de voorkant en binnenkant van de binnentent bevinden zich opbergvakken, zo kan de tent altijd netjes opgeruimd blijven. De kleuren van het materiaal dat wordt gebruikt boven de slaapcabine zorgen ervoor dat er zo min mogelijk zonlicht door komt. Zo is de slaapcabine bij zonsopgang minder snel verlicht.

Het leefgedeelte

Het leefgedeelte van deze Kampa oppomptent kan betreden worden via een grote hoofdingang en een zijingang. Deze zijingang is voorzien van horrengaas, zo kan de tent altijd goed blijven ventileren zonder dat er ongewenste insecten binnen kunnen komen.

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Oppomp
materiaal:  Polyester
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
merk:  Kampa
EAN code5060444793130

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!