Bardani bij LIV Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Bardani producten. Bardani producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Bardani assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Bardani producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues,wandelschoenen en kampeertenten.

Bij LIV hebben we o.a bardani producten in de categorie:
• Familietenten
• Bijzettenten
• opblaastenten
• Kampeermeubels


Het slogan van Bardani is: designed by experience, en dit is duidelijk terug te zien in de producten van Bardani. Bardani staat natuurlijk vooral bekend om zijn tenten, maar Bardani is veel meer dan dat. Bardani heeft een zeer brede collectie aan kwalitatieve producten zoals Kampeermeubelen, kampeeraccessoires, slaapmatten en reisproducten.

Bardani tenten

De Bardani tenten zijn natuurlijk het vlaggenschip van het merk. Bardani heeft een ruim assortiment aan tenten zoals bijzettenten, familietenten en oppomptenten. Bardani heeft verschillende lijnen zodat er voor elke portemonnee een kwalitatief goede tent te krijgen is. De prestige line is de meest luxueuze lijn, daarnaast hebben ze ook nog de Classic line, Excellent line, protect line en de Air line. Deze Air line bevat de opblaastenten met onder andere de populaire Air wolf kampeertenten.

Bardani prestige

De Bardani prestige line biedt o.a tunneltenten en bijzettenten gemaakt van zeer duurzaam katoen. Ook hebben deze tenten zoals de Paradise beach 460 RSC o.a bisonyl kuipgrondzeil, luifels en aluminium stokken

Bardani Excellent

De Excellent line met tenten zoals de Mambo beach RSC zijn kwalitatief gezien ook zeer goed en uitermate comfortabel met o.a ripstop katoenendoeken.

Bardani Aiwolf


De Bardani Airwolf serie is een serie van oppomptenten. Deze airwolf modellen zijn er in verschillende maten. Deze opblaastenten zijn er voor 2,3,4 en 5 personen. Binnen de Bardani airwolf serie is er de keuze uit Polyestertenten en polykatoententen.
Het grote voordeel van oppomptenten is het feit dat ze zeer gemakkelijk op te zetten zijn. Een 2 persoons airwolf staat binnen enkele minuten. Maar ook een 5 persoons Bardani opblaastent als de Airwolf 4000 TC is op te zetten in een klein kwartiertje. Doordat deze tenten zeer gemakkelijk op te zetten zijn, zijn ze zeer geschikt als je meerdere plaatsen bezoekt tijdens je vakantie. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk als je tent binnen een mum van tijd is opgezet.

Bardani Airspace


Sinds 2019 is er een nieuwe line binnen het merk Bardani geintroduceerd. Deze opblaasbare tenten hebben de naam ‘’Airspace’’. Deze Airspace familietenten zijn beschikbaar in een polycotton variant. De Bardani Airspace is beschikbaar in een Airspace 310 TC (4 persoons), Airspace 340 TC (4 persoons) en een Airspace 380 TC (5 persoons) variant.


Bardani luchtbed

Maar de kampeerder die behoefte heeft aan een goede nachtrust is ook aan het goede adres bij Bardani. De bardani slaapmatten uit de summat collectie zijn zeer populaire en kwalitatief goede self inflating luchtbedden. The bardani Summat 3D serie bestaat uit de Summat 3D 10 cm en 15 cm versie. Ook is er een duo versie met een dikte van 10 cm en 15 cm. Deze selfinflating slaapmatten bezorgen je het zelfde slaapcomfort als thuis.


Kampeermeubelen

Ook biedt Bardani een uitgebreide kampeermeubelen en tuinmeubelen collectie. Met onder andere zeer comfortabele en luxueuze ligbedden, standenstoelen en kampeertafels. Zo heeft Bardani zeer comfortabele kampeerstoelen zoals de Bardani Domenica en de Bardani Santiago.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!