Bardani Airwolf 3000 TC tent

Bardani Airwolf 3000 TC tent
Bardani Airwolf 3000 TC tent
Bardani Airwolf 3000 TC tent
Bardani Airwolf 3000 TC tent

Bardani Airwolf 3000 TC tent

van 1.549,–
voor 1.299,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Bardani Airwolf 3000 TC tent

De Bardani airwolf 3000 TC is een Oppompbare 4 persoons technisch katoen(polyester/katoen) familietent met vaste luifel, oprolbare zijwanden en inritsbare PVC horrengaaswand in luifel.

Makkelijk op te zetten tunneltent

Ondanks dat de Bardani Airwolf 3000 TC een ruime tunneltent is, is de tent gemakkelijk en snel op te zetten. Dit komt door het oppompsysteem van Bardani, hierdoor zijn de oppompbare tunnels in een mum van tijd opgeblazen. Hierdoor is deze zeer ruime tent binnen een kwartiertje opgezet.

Het leefgedeelte

Deze Airwolf is gemaakt van een katoen/polyester combinatie. Dit zorgt ervoor dat de tent relatief compact en licht blijft maar toch goed ademend is. De tent heeft een ruim leefgedeelte die te bereiken is door een voor en zijingang. Deze zijingang en raam aan de andere kant zijn voorzien van horrengaas, hierdoor kan de tent goed geventilleerd worden zonder dat er insecten of andere dieren binnen kunnen komen. Ook heeft de Bardani Airwolf 3000 TC een voorluifel die op te zetten is met aluminium boogstokken. Deze voorluifel is ook te betreden via een voor en zijingang. Deze voorluifel heeft een afmeting van 210 x 280 cm, hierdoor kan je comfortabel zitten in dit gedeelte. De zijwand(meer...)

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Oppomp
garantie:  2 jaar
materiaal:  Polykatoen
afmetingen:  600x300
grondzeil:  Oxford polyester 5000mm
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
binnenstof:  Katoen/polyester
verkoopeenheid:  1 tas
merk:  Bardani
EAN code8717437026429

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!