Bardani Airwolf 220 tent

Bardani Airwolf 220 tent
Bardani Airwolf 220 tent
Bardani Airwolf 220 tent

Bardani Airwolf 220 tent

van 519,–
voor 399,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Bardani Airwolf 220 tent

De Bardani Airwolf 220 tent beschikt over een zeer handig oppompsysteem. Een ideale tent voor de kampeerder die comfortabel en gemakkelijk wil kamperen. Deze Bardani Airwolf 220 is een nieuw 2017 Bardani model en is weer voorzien van alle luxe.

Het leefgedeelte

De leefruimte is voorzien van twee ingangen: een zij- en vooringang, en heeft veel lichtinval dankzij de grote ramen. Ook is de zijluifel voorzien van een horrengaasraam. Hierdoor kan de tent goed ventileren zonder dat er insectjes de tent in kunnen komen.

De slaapcabine

De slaapcabine van de Bardani Airwolf 220 heeft een afmeting van 220 x 200 cm en is daarom zeer geschikt voor 3 personen. Met een lengte van 220 cm, is er genoeg ruimte voor de langere kampeerder. Of is er nog ruimte over voor bagage aan het voet- of hoofdeinde.

Airwolf 220 oppomptent

Voor het opzetten van de Bardani Airwolf 220 tent zijn geen tentstokken vereist. Deze tent is namelijk voorzien van speciale tubes die opgepompt kunnen worden. De tent is daardoor snel op te zetten en staat bovendien zeer stevig.

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Oppomp
materiaal:  TPU Polyester
afmetingen:  450 x 220 x 155 cm
grondzeil:  Vastgestikt
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
verkoopeenheid:  1 tentzak
merk:  Bardani
EAN code8717437029895

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!