Bardani Airwolf 180 TC Tent

Bardani Airwolf 180 TC Tent
Bardani Airwolf 180 TC Tent
Bardani Airwolf 180 TC Tent

Bardani Airwolf 180 TC Tent

van 359,–
voor 299,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Bardani Airwolf 180 TC Tent

De Bardani airwolf 180 tc is een oppompbaar 2-persoons katoen/polyester bijzettent met voorbouw. Deze Airwolf 180 tc beschikt voor twee oppompbare tubes wat er voor zorgt dat deze tent zeer snel en gemakkelijk op te zetten is.


De binnentent


De binnentent van de Bardani Airwolf 180 tc is zeer goed geventileerd door het ademend katoen/polyester materiaal. Naast deze ruime slaapcabine is er een afsluitbare voortent die goed gebruikt kan worden om spullen droog op te bergen. De afmetingen binnen in de tent zijn 220 x 180 cm, waardoor de tent comfortabel genoeg is voor twee personen.

Het kuipgrondzeil van de Bardani airwolf 180 tc is gemaakt van een oxford polyester. Dit zorgt ervoor dat je tent netjes droog blijft tijdens regenachtig weer.

De voortent

De voortent van de Airwolf 180tc is voorzien van ramen waardoor je vanuit de tent genoeg overzicht hebt op wat er buiten gebeurt. De afmetingen van deze voortent zijn 120 x 160 cm.

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Oppomp
materiaal:  Polykatoen
maat:  NS
kleur:  Beige
gewicht:  15 kg
model:  Airwolf 180 tc opblaasbare tent
merk:  Bardani
EAN code8717437037333

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!