Bardani Airwolf 180 oppomptent

Bardani Airwolf 180 oppomptent

Bardani Airwolf 180 oppomptent

van 279,–
voor 239,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Bardani Airwolf 180 oppomptent

De Bardani airwolf 180 is een compacte 2-persoons polyestertent voorzien van een zeerhandig oppompsysteem. Een ideale tent voor de kampeerder die compact en gemakkelijk wil kamperen. Deze Bardani Airwolf 180 is een nieuw 2017 Bardani model en is weer voorzien van alle luxe.

Ademend tentstof

De binnentent van de Bardani Airwolf 180 is gemaakt van ademend polyamide, hierdoor blijft de temperatuur in de tent aangenaam. Doordat de tent een kuipgrondzeil heeft blijft de tent tevens vrij van water tijdens regenachtig weer.

gemakkelijk op te zetten oppomptent

Deze Bardani airwolf opblaastent heeft een slaapcabine van 230 x 160 cm. Ook heeft de tent een voorgedeelte van 120 x 180 cm op spullen op te bergen. Deze tent uit de Airwolf-serie is voorzien van een hordeur en is gemakkelijk op te zetten omdat er geen tentstokken zijn vereist. Deze tent is namelijk voorzien van speciale tubes die opgepompt kunnen worden. De Airwolf 180 van Bardani is daardoor snel op te zetten en staat bovendien zeer stevig.

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Oppomp
materiaal:  TPU Polyester
afmetingen:  360 x 180 x 115 cm
grondzeil:  Vastgestikt
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
verkoopeenheid:  1 tentzak
merk:  Bardani
EAN code8717437029901

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!