Safarica Wolf Creek TC

Safarica Wolf Creek TC
Safarica Wolf Creek TC
Safarica Wolf Creek TC

Safarica Wolf Creek TC

van 1.129,–
voor 899,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Safarica Wolf Creek TC

De Safarica Wolf Creek TC is een 4 persoons familietent met een technisch katoenen buitendoek. Deze tunneltent beschikt over een slaapcabine, leefgedeelte en vaste luifel.

katoenen tent met vaste luifel

De Wolf creek tc beschikt over een vaste luifel, hierdoor wordt het leefgedeelte aanzienlijk vergroot. Deze luifel heeft een afmeting van 160 x 280 cm. De tent wordt opgezet door middel van dikwandige aluminium boogstokken, deze worden bevestigd aan de buiten kant van de tent in extra korte tunnels, hierdoor is de tent gemakkelijker op te zetten. Het leefgedeelte heeft ook een afmeting van 160 x 280 cm en kan ook via een zijingang betreden worden. Deze zijingang is voorzien van horrengaas, zodat de tent kan ventileren zonder dat er muggen of andere insecten de tent in kunnen komen.

Ademend technisch katoenendoek

De Wolfcreek TC van Safarica is voorzien van een technisch ademend katoenen buitendoek. Wat een erg duurzaam materiaal is en daarnaast zeer goed ademend is. Hierdoor is er een zo fijn mogelijke atmosfeer in de tent. De tent is tevens voorzien van eeen PE inritsbaar kuipgrondzeil.

De slaapcabine

De slaapcabine van deze Safarica familietent heeft een afmeting van 280 x 220 cm en kan via een inritsbare wand opgedeeld worden in twee apar(meer...)

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

materiaal:  Polykatoen
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
merk:  Safarica
EAN code8717437033915

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!