Safarica Boa Vista XL TC Tent

Safarica Boa Vista XL TC Tent
Safarica Boa Vista XL TC Tent
Safarica Boa Vista XL TC Tent
Safarica Boa Vista XL TC Tent

Safarica Boa Vista XL TC Tent

van 1.649,–
voor 1.299,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Safarica Boa Vista XL TC Tent

De Safarica Boa Vista XL TC tunneltent is een 6 persoons technisch katoenen tunneltent. De tent beschikt over een slaapgedeelte, leefgedeelte en een vaste luifel. De tent wordt opgezet door middel van dikwandige aluminium boogstokken.

De slaapcabines

De Boa Vista TC beschikt over een slaapcabine van 420 x 220 cm en is geschikt voor 5 personen. Door gebruik van een wegritsbare scheidingswand kan de cabine opgedeeld worden in 2 aparte cabines. De slaapcabine beschikt tevens over een permanent ventilatiesysteem, waardoor de cabine een zo fijn mogelijke temperatuur heeft. Ook beschikt de slaapcabine over opbergvakken zodat de tent netjes opgeruimd kan blijven. Ook is de tent voorzien van een stroomkabel doorvoer systeem, zodat er in de tent ook gebruik gemaakt kan worden van elektrische apparaten.

Leefruimte

De leefruimte van de Safarica Boa Vista XL TC heeft een afmeting van 250 x 420 cm. Het leefgedeelte wordt tevens aanzienlijk vergroot door middel van de vaste luifel met een extra lengte van 210 cm. Hierdoor kan je lekker zitten beschut tegen zon/regen/wind. Het leefgedeelte kan ook via een zijingang betreden worden, deze zijingang is voorzien van horrengaas. Tevens kunnen de ramen dicht gedaan worden voor extra privacy.

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Aluminium
materiaal:  Polykatoen
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
model:  Boa Vista XL TC
merk:  Safarica
EAN code8717437033977

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!