Safarica Boa Vista Dark Shadow

Safarica Boa Vista Dark Shadow
Safarica Boa Vista Dark Shadow
Safarica Boa Vista Dark Shadow

Safarica Boa Vista Dark Shadow

van 629,–
voor 499,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Safarica Boa Vista Dark Shadow

De Safarica Boa Vista polyestertent in de kleur Dark Shadow is een 5 persoons kampeertent gemaakt van zeer goede materialen. De Boa Vista is een zeer ruime familietent met een vaste luifel.
Deze tent is voorzien van 2 slaapcabines, 1 voor 2 personen en 1 voor 3 personen. De Safarica Boa Vista is voorzien van een vooringang en een zijingang. Hierdoor kunt u gemakkelijker de tent inrichten en ook gemakkelijker de tent betreden. De zij-ingang is tevens voorzien van horrengaas, hierdoor kan de tent ventileren zonder dat er insecten de tent in kunnen komen. De vaste luifel heeft een afmeting van 210 x 345 cm en zorgt voor een hoop extra ruimte. De sta hoogte van de tent is in de slaapcabine 180 cm en in het voorgedeelte 200 cm.
De Safarica Boa Vista Dark Shadow is voorzien van een polyester honeycomb doek met een waterkolom van 4000mm. Ook is de tent voorzien van een kuipgrondzeil waardoor water niet zomaar de tent in kan lopen.

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Glasfiber
materiaal:  Polyester
waterkolom:  4000 mm
grondzeil:  PE
maat:  NS
kleur:  Kleurloos
gewicht:  20 Kg
model:  Boa vista dark shadow
merk:  Safarica
EAN code8717437030143

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!