Safarica Blackhawk 280 deluxe TC

Safarica Blackhawk 280 deluxe TC
Safarica Blackhawk 280 deluxe TC
Safarica Blackhawk 280 deluxe TC
Safarica Blackhawk 280 deluxe TC

Safarica Blackhawk 280 deluxe TC

van 949,–
voor 649,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Safarica Blackhawk 280 deluxe TC

De Safarica Blackhawk 280 deluxe TC is een 4 persoons tunneltent met een slaapcabine, voorbouw en een aanritsbare luifel.

Katoenen familietent

Deze Safarica tunneltent is voorzien van een ademend technisch katoenen buitendoek. Van binnen is de tent voorzien van ademend polyamide. Het grondzeil is gemaakt van een zeer degelijk oxford polyester materiaal. Aan de voorkant van de tent kan het grondzeil omhoog geklapt worden. Tevens zijn de naden extra getaped zodat het doek beter bestand is tegen regenval. De tent wordt opgezet doormiddel van dikwandige aluminium boogstokken.

Slaapcabine

De slaapcabine van de blackhawk 280 deluxe tc heeft een afmeting van 280 x 220 cm en kan via een inritsbare wand opgedeeld worden in twee aparte slaapcabines. De tent beschikt over een permanent ventilatie systeem, zodat er een zo fijn mogelijke temperatuur in de tent gecre?erd kan worden. Ook is deze familietent voorzien van stroomkabel ingangen, zo kan er in de tent ook gebruik gemaakt worden van elektrische apparaten. Tevens is de buitenkant van de slaapcabine voorzien van opbergvakken.

Het voorportaal en aanritsbare luifel

Het leefgedeelte van de Blackhawk 280 tc heeft een afmeting van 280 x 240 met een aanritsbare luifel van 280 x 200 cm(lengte). Hierdoro (meer...)

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Aluminium
materiaal:  Polykatoen
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
model:  Blackhawk 280 DLX TC
merk:  Safarica
EAN code8717437033885

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!