Familietenten
 

Kampa

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Kampa producten. Kampa producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Kampa assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Kampa producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Familiebedrijf Kampa

Het merk Kampa is gesticht in 2006 en is snel uitgegroeid tot een van de meest bekende merken voor kampeeraccessoires. Het is een familiebedrijf en heeft oog voor kwaliteit, ze streven niet alleen naar de hoogste kwaliteit producten maar ook naar de beste klantenservice. Dit allemaal tegen een mooie betaalbare prijs.

Kampa tenten en camping

Kampa verkoopt familietenten, bijzettenten, oppomptenten, luifels en kampeeraccessoires. De tenten zijn ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en ze zijn vernoemd naar de prachtige Britse stranden. Bijvoorbeeld de Kampa croyde 6, Kampa Mersea 3, Kampa hayling 4 air en de Kampa Brighton 3. De tenten staan er om bekend dat ze makkelijk zijn op te zetten en van goede kwaliteit zijn.
Ook over de ruime assortiment in accessoires heeft Kampa goed nagedacht, ze hebben o.a. scheerlijnen, tafeltjes, inklapbare vergieten, tentjes en voortenten voor caravans.

Caravan voortenten

Kampa heeft ook tal van (oppompbare) carvan voortenten. Deze zijn gemakkelijk en snel op te zetten en zijn ook geschikt voor seizoensplaatsen.

Afgezien van Kampa heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Eureka, Bardani en Deuter.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!