Bardani Prestige 460 RSC Tent

Bardani Prestige 460 RSC Tent

Bardani Prestige 460 RSC Tent

van 2.499,–
voor 2.099,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Bardani Prestige 460 RSC Tent

De Bardani Prestige 460 vario RSC is een luxueuze ripstop katoenen tunneltent voor 6-personen. De tent heeft een slaapcabine en een leefruimte, aan de leefruimte zit tevens een luifel die het leefgedeelte aanzienelijk vergroot.

3 slaapcabines

Aan de achterkant van de prestige 460 vario bevinden zich drie ruime slaapcabines, die ruimte bieden voor 6 personen. De tussenwand tussen de slaapcabines kan eventueel worden verwijderd, waardoor er ??n grote en ??n kleinere cabine ontstaat.

Het leefgedeelte

Aan de voorkant van de prestige 460 vario bevindt zich de leefruimte die voorzien is van een ruime lichtinval en ingangen. De leefruimte is bereikbaar via een zij- en vooringang. Beide ingangen zijn voorzien van horrengaas, hierdoor kan de tent goed geventileerd worden zonder dat er insecten binnen komen. Tevens wordt er een dichte voorwand meegeleverd zodat de tent droog blijft tijdens regenachtig weer. Deze tunneltent is ook voorzien van een hoge kwaliteit en waterdicht uitritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Dit bisonyl zeil is zeer goed bestendigd tegen steentjes en een harde ondergrond. De Bardani Prestige 460 Vario rsc is gemaakt van stevig en duurzaam ripstop katoen 220gr/m? , wat zorgt voor een uitstekend ademend vermogen.

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Aluminium
garantie:  2 jaar
materiaal:  Katoen
afmetingen:  790x460
grondzeil:  Bisonyl kuipgrondzeil
maat:  NS
kleur:  Beige
binnenstof:  Katoen/polyester
gewicht:  61 kg
inclusief:  Draagtas, Haringen, Scheerlijnen, Vaste luifel
model:  Prestige 460 RSC
verkoopeenheid:  2 tassen
merk:  Bardani
EAN code8717437033540

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!