Bardani Prestige 280 RSC Tent

Bardani Prestige 280 RSC Tent
Bardani Prestige 280 RSC Tent
Bardani Prestige 280 RSC Tent

Bardani Prestige 280 RSC Tent

van 1.549,–
voor 1.099,–
Verlanglijstje
Reviews (0)

Bardani Prestige 280 RSC Tent

De Bardani Prestige 280 RSC is een zeer ruime en royale ripstop katoenen tunneltent voor 4 personen. Deze prestige is een nieuw 2017 Bardani model en is weer voorzien van alle luxe.

Het leefgedeelte

De leefruimte is voorzien van twee ingangen: een zij- en vooringang, en heeft veel lichtinval dankzij de grote ramen. Ook is de zijluifel voorzien van een permanent ventilatiesysteem. Net zoals alle andere tenten in de prestige line van Bardani is deze prestige 280 RSC tunneltent voorzien van een zeer stevig en waterdicht uitritsbaar bisonyl kuipgrondzeil.

De slaapcabine

De slaapcabine is 220 x 250 cm groot en is geschikt voor 4 personen. De slaapcabine kan echter niet opgedeeld worden in 2 aparte slaapcabines. In de slaapcabine zijn echter wel ventilatiepunten voor een aangenamere temperatuur in het slaapgedeelte.

Stevige constructie

Het tentdoek van de Bardani Prestige 280 RSC is gemaakt van stevig ripstop katoen. Ripstop katoen heeft een uitstekend ademend vermogen en is heel duurzaam. De voorgebogen aluminium tentstokken en de binnentunnels met ritsen maken het opzetten van de Bardani prestige 280 rsc zeer eenvoudig.

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Aluminium
materiaal:  Katoen
afmetingen:  690 x 310 x 200 cm
grondzeil:  Bisonyl kuipgrondzeil
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
model:  Prestige 280 RSC
verkoopeenheid:  2 tentzakken
merk:  Bardani
EAN code8717437029253

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!