Eureka! bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Eureka! producten. Eureka producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Eureka! assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Eureka! producten het gehele jaar te zien in onze campingwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Top reputatie

Eureka! vindt de ontwikkeling en distributie van hun top kwaliteit buitensport artikelen erg belangrijk. Hun artikelen zijn zo ontworpen dat ze tegen allerlei verschillende klimaten in Europa bestand zijn.

Al 100 jaar heeft Eureka! een top reputatie, ze hebben een goede vakmanschap en oog voor detail en productinnovatie. Zo verkopen ze al sinds 1895 kwaliteitstenten en zijn ze een van de leiders in de outdoor industrie.
In Nederland is het zo dat deze Eureka! producten van betere kwaliteit zijn dan de producten die in andere werelddelen worden aangeboden. De gebruikte materialen en specificaties bevinden zich op een hoger niveau.

Eureka! verkoopt niet alleen tenten maar ook rug- en slaapzakken, matrassen en nog veel meer kampeer accessoires.

Afgezien van Eureka! heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Nomad, Outwell en Robens.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!