Bijzettenten
 

Bijzettenten


Bijzettent kopen

De bijzettent is vaak een 2 of 3 persoonstent die wordt gebruikt voor de kinderen om naast de grotere familietent of caravan te plaatsen. Op deze manier hebben de kinderen een eigen tentje voor zichzelf. Echter kan een bijzettent of koepeltent ook gewoon gebruikt worden om lekker met zijn twee?n te gaan kamperen of te gebruiken op een festival.

Populaire bijzettent merken

Bijzettenten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en van verschillende merken. Bij Liv-Outdoor bieden wij de keuze uit
?Bardani
?Kampa
?Outwell
?Coleman
?Soilera
?Eureka
?Nomad
?en nog veel meer.

Bij het kopen van een bijzettent is er naast een keuze uit een koepeltent of tunneltent ook nog de keuze uit een stof. Bijzettenten zijn er in verschillende stoffen. De meest voorkomende stoffen zijn:
?Polyester
?Polykatoen
?Katoen

Materiaalkeuze

Polyester is de goedkoopste variant en is de beste keuze als je de tent bijvoorbeeld gebruikt voor korte vakanties, festivaltentje of licht bepakte motorvakantie. Een bijzettent van katoen is zeer geschikt als je een tent zoekt die voor meerdere jaren te gebruiken is en als je een tent zoekt die goed ademt. Polykatoen is een stof die hier tussen in valt.

Bijzettenten bij Liv-Outdoor


In onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland hebben wij een showroom van ruim 2000m2 helemaal ingericht met tenten. Een grootgedeelte van deze ruime is ingericht voor bijzettenten en koepeltenten. Alle bekende merken zoals Bardani, Kampa, Outwel, Safarica en nog veel meer zijn hier te bezichtigen. Zo zijn er meerdere soorten modellen zoals koepeltenten, pop-up tenten en tunneltenten gemaakt van verschillende soorten stoffen als polyester, polykatoen en katoen. Zo kan je bij het kopen van een tent direct meerdere modellen en merken vergelijken.

Heb jij een tent gekocht of ga je er 1 kopen en heb je tips nodig voor het onderhouden van je tent? bekijk dan nu onze tent onderhoudpagina

Ben je nog opzoek en heb je hulp nodig bij het kopen van een tent? bekijk dan onze pagina die advies geeft voor het kopen van een tent.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!