Outwell Greycliff 7SATC tent

Outwell Greycliff 7SATC tent
Outwell Greycliff 7SATC tent
Outwell Greycliff 7SATC tent
Outwell Greycliff 7SATC tent

Outwell Greycliff 7SATC tent

van 3.499,95
voor 2.999,95
Voorraad
bijna op
Levertijd
Voor 15:00 besteld,
Zelfde dag verzonden
Aantal

Verzending is gratis
Verlanglijstje
Reviews (0)

Outwell Greycliff 7SATC tent

De Outwell Greycliff 7SATC is een nieuw model uit de oppomptenten collectie van Outwell. Deze 7 persoons familietent heeft een technisch-katoenendoek en beschikt over een ruime luifel.

De Slaapcabine

De slaapcabine van de Greycliff heeft een totale afmeting van 440 x 250 cm en kan opgedeeld worden in 3 aparte slaapcabines. Dankzij de stijl opstaande wanden in de slaapcabine kan er zo optimaal mogelijk gebruik gemaakt worden van de ruimte in het slaapgedeelte. Tevens beschikken de slaapcabines over ramen en ventilatiepunten. Ook is er een ingang voor elektrischekabels zodat erin de tent ook gebruik gemaakt kan worden ven elektrische apparaten of om telefoons e.d op te laden.

Het leefgedeelte

Het leefgedeelte van de Outwell Greycliff beschikt over een afmeting van 340 x 270 cm met nog een luifel met een lengte van 240 cm. Deze luifel beschermd de ingang ook tegen wind en inwaaiende regen. Met een stahoogte van 210 cm kan er ook comfortabel gestaan worden in deze outwell oppomptent. Het leefgedeelte is voorzien van 2 zijuitangen voorzien van horrengaas, zo kan de tent altijd ventileren zonder dat er insecten de tent in kunnen. Ook kan de tent hierdoor makkelijk verlaten worden via 1 van de 3 ingangen. De ramen van de tent zijn getint, zo heb je privacy en besc(meer...)

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

stokken:  Oppomp
materiaal:  Polykatoen
aantal personen:  7
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
merk:  Outwell
EAN code5709388077264