[h2]Tent kopen[/h2]
De tent wordt al eeuwen gebruikt om lekker tijd in de natuur door te brengen.  Of dat nu in de Veluwe, Zuid-frankrijk of Croatie is, de tent is d? manier om lekker vakantie te vieren in vrijheid. Wij van Liv Outdoor Zaandam stellen daarom elk jaar weer een ruime keuze uit verschillende tenten samen om zo elke kampeerder te kunnen voorzien van de juiste tent. Of dat nou de kampeerder is die op een fiets door het land trekt, of de familiekampeerder die met het gehele gezin 3 weken op de camping doorbrengt. Voor het kopen van een tent ben je bij Liv Outdoor aan het goede adres met een collectie van meer dan 100 tenten.
[h3] Hoe een tent kiezen?[/h3]
Voor het kopen van een tent heb je ruime keuze bij LIV-Outdoor Zaandam. We hebben alle populaire modellen en soorten op een rijtje gezet voor een gemakkelijk overzicht bij het kiezen van de juiste tent. Het is altijd goed je af te vragen waarvoor je de tent wilt gebruiken en met hoeveel mensen. Zo is een koepeltent ideaal als je een kleine tent zoekt voor een kortere vakantie. Een tunneltent is dan weer een gemakkelijk op te zetten tent die vaak wat groter is en daarom geschikt is om er als gezin mee op vakantie te gaan. Zoek je een licht gewicht tentje voor je motorvakantie? Dan zijn de trekkerstenten of pop up tenten aan te raden. Zoek je een tent die makkelijk op te zetten is maar toch stevigheid biedt voor een lange vakantie? Dan zijn de opblaasbare tenten een goede keus. Hierbij de meest voorkomende tentsoorten op een rijtje:
[h3]Familietenten[/h3]
Zit je met de vraag welke tenten geschikt zijn voor een gezin? dan zijn de familietenten het type tent dat je zoekt.
[url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/familietenten/][b]Familietenten[/b][/url] zijn er in alle vormen en maten gemaakt van verschillende soorten stoffen. Van polyester, katoen tot een combinatie van beide genaamd polykatoen. Deze tenten hebben echter gemeen dat ze geschikt zijn om met het gezin te gaan kamperen. Bij het kopen van een [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/familietenten/]familietent[/url] moet je rekening houden met een hoop factoren. Bekijk daarom onze familietenten pagina met informatie en advies over het kopen van de juiste tent. Je hebt ruime keuze uit tenten van o.a:
?Outwell
?Coleman
?Bardani
?[url=https://www.livoutdoor.nl/eureka/]Eureka[/url]
?Kampa
?Eurotrail
Deze tenten hebben wij in de vorm van o.a:
?Tunneltenten
?Bungalowtenen
?Vis a Vis tenten
?Oppomptenten
Ben je dus bijvoorbeeld opzoek naar een tent voor 4 of 5 of 6 personen? dan ben je bij de familietenten bij het juiste adres.
Ook in een famililietent van 4 tot 5 personen zit veel verschil in keuze. Zo
[h3]Bijzettenten[/h3]
De [b]bijzettent[/b], handig voor een korte vakantie of voor bij de grotere tent. [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/bijzettenten/]Bijzettenten[/url] vind je bij LIV-Outdoor Zaandam in verschillende maten en materialen. Bekijk daarom onze bijzettenten pagina voor advies voor het kopen van een tent.  We hebben bijzetttenten voor 2, 3 en 4 personen, zo is er ruime keuzen uit verschillende formaten. Je hebt de keuze uit verschillende merken als [url=https://www.livoutdoor.nl/bardani/]Bardani[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/outwell/]Outwell[/url], Coleman en Kampa.
[h3]Opblaasbare tenten[/h3]
Oppomptenten of [b]opblaasbare tenten[/b] worden inmiddels steeds populairder. Dit omdat het zeer gemakkelijk is om de tent op te zetten. Een grote opblaasbare familietent is binnen 10 minuutjes op te zetten. Ook zijn er bijzettenten verkrijgbaar die oppompbaar zijn. De meeste oppomptenten zijn tunneltenten verkrijgbaar in polyester, polykatoen of katoen. De bekende merken zijn vertegenwoordigd, zoals de [url=https://www.livoutdoor.nl/merken/bardani-airwolf/]Bardani Airwolf serie[/url], Outwell en Kampa. Bekijk daarom onze [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/oppomptenten/]oppomptenten[/url] pagina voor informatie voor het kopen van een opblaasbare tent.
[h3]Lichtgewicht tenten[/h3]
Wil je rondtrekken, op fietsvakantie of motorvakantie? Dan is een [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/trekkerstenten/]trekkerstent[/url] de ideale uitkomst. Deze tenten hebben een klein pakformaat en zijn licht van gewicht. Daarom zijn deze tenten ideaal als je licht bepakt rond reist. Bekijk daarom onze pagina voor informatie bij het kopen van een trekkerstent. Er is een ruime keuze uit merken als:
?Eureka
?[url=https://www.livoutdoor.nl/fjallraven/]Fjallraven[/url]
?Robens
?Nigor
[h3]partytenten[/h3]
[b]partytenten[/b] zijn handig voor in de tuin, camping of in de natuur. Ze bieden een bescherming tegen de zon of tegen regen. Ook zijn de partytenten uit te breiden met wanden. Hierdoor ben je ook beschut tegen de wind. Bekijk onze [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/partytenten/]partytenten[/url] pagina voor meer informatie.
[h3]Tentluifel/tarp[/h3]
Bij LIV-Outdoor Zaandam vind je ook genoeg [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/tentluifel-tarp/]tentluifels en tarpen[/url] om je tent uit te breiden. Hierdoor heb je meer leefruimte of kan je lekker beschut zitten, beschermd tegen de zon, regen en wind.
[h3]Festivaltenten[/h3]
Festivaltenten zijn tentjes die lekker snel en gemakkelijk zijn op te zetten. Zodat je daar op bijvoorbeeld een festival geen zorgen over hoeft te maken. Deze [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/festivaltenten/]festivaltenten[/url] zijn vooral gemakkelijke 2 persoons pop-up tentjes.
[h3]Tent advies[/h3]
Advies nodig bij het kopen van een nieuwe tent? Bekijk onze pagina?s voor advies voor jouw toekomstige tent.
?[url=https://www.livoutdoor.nl/tentenafdeling/tenten-keuze/]De juiste tent kiezen[/url]
?[url=https://www.livoutdoor.nl/tentenafdeling/tentonderhoud/]Tentonderhoud[/url]

Ruime keuze bij het kopen van een nieuwe tent, meer dan 150 modellen

 

Eureka! bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Eureka! producten. Eureka producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Eureka! assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Eureka! producten het gehele jaar te zien in onze campingwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Top reputatie

Eureka! vindt de ontwikkeling en distributie van hun top kwaliteit buitensport artikelen erg belangrijk. Hun artikelen zijn zo ontworpen dat ze tegen allerlei verschillende klimaten in Europa bestand zijn.

Al 100 jaar heeft Eureka! een top reputatie, ze hebben een goede vakmanschap en oog voor detail en productinnovatie. Zo verkopen ze al sinds 1895 kwaliteitstenten en zijn ze een van de leiders in de outdoor industrie.
In Nederland is het zo dat deze Eureka! producten van betere kwaliteit zijn dan de producten die in andere werelddelen worden aangeboden. De gebruikte materialen en specificaties bevinden zich op een hoger niveau.

Eureka! verkoopt niet alleen tenten maar ook rug- en slaapzakken, matrassen en nog veel meer kampeer accessoires.

Afgezien van Eureka! heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Nomad, Outwell en Robens.