Tenten

Ruime keuze bij het kopen van een nieuwe tent, meer dan 150 modellen

 

Coleman bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Coleman producten. Coleman producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Coleman assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Coleman producten het gehele jaar te zien in onze campingwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, hengelsport en familietenten.

Leidend outdoormerk

Coleman is wereldwijd een leidend merk als het gaat om outdoorartikelen zoals tenten, slaapzakken, kooktoestellen, kampeerartikelen en lantaarns. Coleman is aan het begin van de 20e eeuw in Kansas(USA) begonnen met het produceren van lantaarns. Door de jaren heen is Coleman echter een totaal outdoormerk geworden en produceren ze breed scala aan kampeer en outdoor artikelen.

Coleman wordt geinspireerd door de diversiteit die het buitenleven biedt, hierdoor hebben ze ook een zeer uitgebreid assortiment. Iedereen die iets met outdoor doet kan terecht om zijn producten bij Coleman te kopen. Elk seizoen komt Coleman dan ook weer de markt op met nieuwe en verbeterede producten zoals tenten en luchtbedden om de gebruikers te verassen met innovatieve producten.


Afgezien van Coleman heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Campingaz, Thule en Gimeg.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!