Tenten

Ruime keuze bij het kopen van een nieuwe tent, meer dan 150 modellen

 

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Bo-camp producten. Bo-camp producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Bo-camp assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Bo-camp producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Bo-camp is een zeer uitgebreid kampeermerk waar je bijna al je kampeerspullen bij kunt kopen. Bo-camp biedt namelijk een ruim assortiment met een goede kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs. Bij het merk heb je de keuze uit o.a Luchtbedden, pannen, kampeertafels, kampeerstoelen en windschermen.

Bo-camp is een gevestigde naam op de Nederlandse markt omdat ze altijd kwaliteitsproducten op de markt weten te brengen tegen een mooie prijs. Of je nou een familiekampeerder bent of je brengt een weekendje door in de natuur, bij Bo-camp ben je aan het goede adres.

Afgezien van Bo-camp heeft LIV-Outdoor nog vele merken zoals Rosle, Eureka en Polydaun.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!