[h2]Tent kopen[/h2]
Voor het kopen van een tent heb je ruime keuze bij LIV-Outdoor Zaandam. We hebben alle populaire modellen en soorten op een rijtje gezet voor een gemakkelijk overzicht bij het kiezen van de juiste kampeertent.
[h3]Familietenten[/h3]
[url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/familietenten/][b]Familietenten[/b][/url] zijn er in alle vormen en maten gemaakt van verschillende soorten stoffen. Van polyester, katoen tot een combinatie van beide genaamd polykatoen. Deze tenten hebben echter gemeen dat ze geschikt zijn om met het gezin te gaan kamperen. Bij het kopen van een [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/familietenten/]familietent[/url] moet je rekening houden met een hoop factoren. Bekijk daarom onze familietenten pagina met informatie en advies over het kopen van de juiste tent. Je hebt ruime keuze uit tenten van o.a Outwell, Coleman, Bardani en [url=https://www.livoutdoor.nl/eureka/]Eureka[/url].
Ben je dus bijvoorbeeld opzoek naar een tent voor 4 of 5 personen? dan ben je bij de familietenten bij het juiste adres.
[h3]Bijzettenten[/h3]
De [b]bijzettent[/b], handig voor een korte vakantie of voor bij de grotere tent. [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/bijzettenten/]Bijzettenten[/url] vind je bij LIV-Outdoor Zaandam in verschillende maten en materialen. Bekijk daarom onze bijzettenten pagina voor advies voor het kopen van een tent.  We hebben bijzetttenten voor 2, 3 en 4 personen, zo is er ruime keuzen uit verschillende formaten. Je hebt de keuze uit verschillende merken als [url=https://www.livoutdoor.nl/bardani/]Bardani[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/outwell/]Outwell[/url], Coleman en Kampa.
[h3]Oppomptenten[/h3]
Oppomptenten of [b]opblaasbare tenten[/b] worden inmiddels steeds populairder. Dit omdat het zeer gemakkelijk is om de tent op te zetten. Een grote opblaasbare familietent is binnen 10 minuutjes op te zetten. Ook zijn er bijzettenten verkrijgbaar die oppompbaar zijn. De meeste oppomptenten zijn tunneltenten verkrijgbaar in polyester, polykatoen of katoen. De bekende merken zijn vertegenwoordigd, zoals de [url=https://www.livoutdoor.nl/merken/bardani-airwolf/]Bardani Airwolf serie[/url], Outwell en Kampa. Bekijk daarom onze [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/oppomptenten/]oppomptenten[/url] pagina voor informatie voor het kopen van een opblaasbare tent.
[h3]Trekkerstenten[/h3]
Wil je rondtrekken, op fietsvakantie of motorvakantie? Dan is een [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/trekkerstenten/]trekkerstent[/url] de ideale uitkomst. Deze tenten hebben een klein pakformaat en zijn licht van gewicht. Daarom zijn deze tenten ideaal als je licht gewicht rond reist. Bekijk daarom onze pagina voor informatie bij het kopen van een trekkerstent. Er is een ruime keuze uit merken als:
-Eureka
-[url=https://www.livoutdoor.nl/fjallraven/]Fjallraven[/url]
-Robens
-Nigor.
[h3]partytenten[/h3]
[b]partytenten[/b] zijn handig voor in de tuin, camping of in de natuur. Ze bieden een bescherming tegen de zon of tegen regen. Ook zijn de partytenten uit te breiden met wanden. Hierdoor ben je ook beschut tegen de wind. Bekijk onze [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/partytenten/]partytenten[/url] pagina voor meer informatie.
[h3]Tentluifel/tarp[/h3]
Bij LIV-Outdoor Zaandam vind je ook genoeg [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/tentluifel-tarp/]tentluifels en tarpen[/url] om je tent uit te breiden. Hierdoor heb je meer leefruimte of kan je lekker beschut zitten, beschermd tegen de zon, regen en wind.
[h3]Festivaltenten[/h3]
Festivaltenten zijn tentjes die lekker snel en gemakkelijk zijn op te zetten. Zodat je daar op bijvoorbeeld een festival geen zorgen over hoeft te maken. Deze [url=https://www.livoutdoor.nl/tenten/festivaltenten/]festivaltenten[/url] zijn vooral gemakkelijke 2 persoons pop-up tentjes.
[h2]Tent advies[/h2]
Advies nodig bij het kopen van een nieuwe tent? Bekijk onze pagina’s voor advies voor jouw toekomstige tent.
[url=https://www.livoutdoor.nl/tentenafdeling/tenten-keuze/]De juiste tent kiezen[/url]
[url=https://www.livoutdoor.nl/tentenafdeling/tentonderhoud/]Tentonderhoud[/url]

Ruime keuze bij het kopen van een nieuwe tent, meer dan 150 modellen

Tenten

Tent kopen

Voor het kopen van een tent heb je ruime keuze bij LIV-Outdoor Zaandam. We hebben alle populaire modellen en soorten op een rijtje gezet voor een gemakkelijk overzicht bij het kiezen van de juiste kampeertent.

Familietenten


Familietenten zijn er in alle vormen en maten gemaakt van verschillende soorten stoffen. Van polyester, katoen tot een combinatie van beide genaamd polykatoen. Deze tenten hebben echter gemeen dat ze geschikt zijn om met het gezin te gaan kamperen. Bij het kopen van een familietent moet je rekening houden met een hoop factoren. Bekijk daarom onze familietenten pagina met informatie en advies over het kopen van de juiste tent. Je hebt ruime keuze uit tenten van o.a Outwell, Coleman, Bardani en Eureka.

Ben je dus bijvoorbeeld opzoek naar een tent voor 4 of 5 personen? dan ben je bij de familietenten bij het juiste adres.

Bijzettenten

De bijzettent, handig voor een korte vakantie of voor bij de grotere tent. Bijzettenten vind je bij LIV-Outdoor Zaandam in verschillende maten en materialen. Bekijk daarom onze bijzettenten pagina voor advies voor het kopen van een tent. We hebben bijzetttenten voor 2, 3 en 4 personen, zo is er ruime keuzen uit verschillende formaten. Je hebt de keuze uit verschillende merken als Bardani, Outwell, Coleman en Kampa.


Oppomptenten


Oppomptenten of opblaasbare tenten worden inmiddels steeds populairder. Dit omdat het zeer gemakkelijk is om de tent op te zetten. Een grote opblaasbare familietent is binnen 10 minuutjes op te zetten. Ook zijn er bijzettenten verkrijgbaar die oppompbaar zijn. De meeste oppomptenten zijn tunneltenten verkrijgbaar in polyester, polykatoen of katoen. De bekende merken zijn vertegenwoordigd, zoals de Bardani Airwolf serie, Outwell en Kampa. Bekijk daarom onze oppomptenten pagina voor informatie voor het kopen van een opblaasbare tent.


Trekkerstenten


Wil je rondtrekken, op fietsvakantie of motorvakantie? Dan is een trekkerstent de ideale uitkomst. Deze tenten hebben een klein pakformaat en zijn licht van gewicht. Daarom zijn deze tenten ideaal als je licht gewicht rond reist. Bekijk daarom onze pagina voor informatie bij het kopen van een trekkerstent. Er is een ruime keuze uit merken als:
-Eureka
-Fjallraven
-Robens
-Nigor.


partytenten

partytenten zijn handig voor in de tuin, camping of in de natuur. Ze bieden een bescherming tegen de zon of tegen regen. Ook zijn de partytenten uit te breiden met wanden. Hierdoor ben je ook beschut tegen de wind. Bekijk onze partytenten pagina voor meer informatie.


Tentluifel/tarp


Bij LIV-Outdoor Zaandam vind je ook genoeg tentluifels en tarpen om je tent uit te breiden. Hierdoor heb je meer leefruimte of kan je lekker beschut zitten, beschermd tegen de zon, regen en wind.


Festivaltenten


Festivaltenten zijn tentjes die lekker snel en gemakkelijk zijn op te zetten. Zodat je daar op bijvoorbeeld een festival geen zorgen over hoeft te maken. Deze festivaltenten zijn vooral gemakkelijke 2 persoons pop-up tentjes.

Tent advies

Advies nodig bij het kopen van een nieuwe tent? Bekijk onze pagina’s voor advies voor jouw toekomstige tent.
De juiste tent kiezen
Tentonderhoud