Comfort slaapzakken


De Comfort slaapzakken bij LIV outdoor zijn ideaal voor o.a. op de camping of voor een logeerpartij. De meeste comfort slaapzakken kunnen aan elkaar worden geritst voor een grote 2 persoons slaapzak. Deze slaapzakken zijn comfortabel bij lage tempraturen. Tevens zijn de meeste van deze comfortslaapzaken dekenmodellen, zo kunnen ze volledig opengeritst worden en gebruikt worden als deken. Voor persoonlijk advies over de comfortslaapzakken kun je altijd langskomen bij onze kampeerwinkel in Zaandam.
De slaapzakken zijn van merken als Coleman, Eurotrail, Humanconfort, Lowland outdoor, Nomad, Polydaun en Robens. Bijvoorbeeld de Eurotrail slaapzak Chili. Deze slaapzak is gemaakt van zacht polyester en houdt je lichaam warm tot net boven het 0 punt. De slaapzak is 210 cm en daarom ook zeer goed te gebruiken voor langere mensen. Daarnaast kan de slaapzak aan elkaar worden geritst voor een 2 persoons slaapzak.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!