Slaapmatten

Filter op:

Pagina 1 van 2  |   1 2 volgende
Sortering

Zelfopblaasbare matten of selfinflating matten zijn luchtbedden die zichzelf opblazen zodra je het ventieltje van het matras opendraait. Het voordeel hiervan is dat je het matras niet meer hoeft op te pompen of hoeft op te blazen. Door de schuimconstructie aan de binnenkant van de zelfopblazende matten kan er zelfs opgeslapen worden als het luchtbed lek is. Met een normaal luchtbed is dat zeker geen optie. Deze comfortabele slaapmatten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, van 2.5 cm tot 10 cm dik, ook zijn er 2 persoons dubbelmatrassen van op de markt.

Dit innovatieve zelfopblaasbaar luchtbed is al tijdje op de markt en inmiddels zijn ze verkrijgbaar bij een hoop gerenommeerde merken. De Bardani Summat, De Nomad Allround en de Exped Megamat zijn enkele voorbeelden van veel verkochte selfinflating matrassen die zeer betrouwbaar zijn kwa kwaliteit.

Voordelen selfinflating mat

De voordelen van een selfinflating mat zijn er zeer zeker.
-Het formaat van een zelfopblaasbaar luchtmatras is over het algemeen compacter vergeleken met andere comfortabele luchtbedden. Hierdoor zijn deze matrassen ook zeer geschikt voor reizigers die lichtbepakt reizen zoals op een fietsvakantie of tijdens het backpacken.
-Deze luchtbedden bestaan vaak over meerdere lagen waardoor ze zeer comfortabel liggen. Ook zorgt dat voor een betere isolatie. Vergeleken met een normaal luchtbed, die vaak alleen is gevuld met lucht, biedt de zelf opblazende mat meer isolatie. Wat erg kan schelen tijdens koudere nachten waar de ondergrond vaak zeer koud kan worden.
-Het gewicht is net als het pakformaat voordeliger dan de normale luchtbedden. Vooral de lichtgewicht matten zijn verassend licht. Hierdoor zijn ze geschikter voor trektochten, backpacken, fietsvakanties en kampeerders.

Selfinflating matten bij Liv-Outdoor


Naast dat de selfinflating matten van de merken Bardani, Nomad, exped, Eurotrail en Human-Comfort online te kopen zijn bij Liv-Outdoor. Kan je ook altijd langskomen in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. Hier zijn onze luchtmatrassen altijd opgesteld in de showroom zodat je ze met eigen ogen kan zien voor dat je een luchtbed koopt.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!