Luchtbedden

Filter op:

Sortering

Bij Liv-outdoor hebben wij een uitgebreid assortiment aan luchtbedden. Van 1 persoons luchtbedden, tot 2 persoonsluchtbedden tot ultra lichte luchtbedden geschikt voor trektochten en expedities.

Het grootste gedeelte bestaat uit 1 persoonsluchtbedden die op te pompen zijn met een simpele luchtpomp. Deze luchtbedden zijn zeer geschikt voor het kamperen of voor thuis als er logees blijven slapen. Bij Liv-outdoor is er een ruime keuze uit kampeer luchtbedden van bekende kampeermerken als Campingaz, Coleman, Bo-Camp, Eurotrail. Human Comfort, Sea to summit, Exped en Bardani. Deze luchtbedden zijn zeer geschikt voor gebruik op de camping en liggen erg comfortabel. Vaak zijn ze afgewerkt met velours zodat je bijna lekkerder slaapt dan thuis. Ook hebben wij een groot assortiment aan handige selfinflating luchtbedden.

Lichtgewicht luchtbed

Voor de licht bepakte reiziger die rondtrekt, op fietsvakantie of motortocht gaat zijn er ook lichtgewicht luchtbedden van Exped en Sea to summit. Deze luchtbedden kunnen gemakkelijk opgeblazen worden en liggen verassend comfortabel. Ook voor lichte luchtbedjes die enkele keren gebruikt worden zoals bij een festival heeft Liv-Outdoor genoeg keuze.
Wil je voor het kopen van een luchtbed er eerst even rustig op liggen? Dan kan dat in onze showroom in Zaandam. Hier hebben wij de luchtbedden staan zodat ze eerst even getest kunnen worden.