Slapen
 

Slapen

Filter op:

Pagina 1 van 6  |   1 2 3 4 5 6 volgende
Sortering

Comfort Slaapzakken

Het is natuurlijk van belang dat je tijdens je vakantie goed en comfortabel kan slapen net als thuis. Dat is mogelijk met de Comfort Slaapzakken. Bij Liv-Outdoor heb je een ruime keuze tussen verschillende Comfort Slaapzakken in vele maten en vormen. Tevens is er genoeg keuze uit verschillende merken zoals Polydaun, Coleman en Outwell

Compact Slaapzakken

Compact slaapzakken zijn slaapzakken die erg geschikt zijn om te gebruiken met koudere temperaturen. Het zijn namelijk wat kleinere slaapzakken met een hoge isolatiewaarde die er voor zorgen dat je warmte beter vasthoudt tijdens het slapen. Deze slaapzakken zijn ook handig voor het backpacken, omdat het vaak lichtgewicht slaapzakken zijn. Ze zijn dus compact mee te nemen. Er zijn verschillende soorten Compact slaapzakken waar je uit kan kiezen bij Liv-Outdoor. Bekende merken als Robens, Lowland outdoor en Nomad

Luchtbedden

Luchtbedden zijn natuurlijk van groot belang als je gaat kamperen. Deze luxe opblaasbare bedden zijn in allerlei verschillende maten en kleuren van diverse merken beschikbaar bij Liv-Outdoor. Zo hebben wij lichtgewicht luchtbedden van Exped, voor de licht bepakte reiziger. Maar ook voor de comfortabele slaper die wat meer ruimte en gewicht kwijt kan hebben we zeer comfortabele luchtbedden van o.a Coleman.

Kussens

Alles op het gebied van reiskussens en kussens voor tijdens het kamperen of backpacken. Van comfortabele kussens, tot zelf opblazende kussens en zeer lichtgewicht kussens. Kussens van bekende merken zoals Exped, Nomad, Bardani, Outwell, Human Comfort en Bo-camp.

Lakenzakken

Een lakenzak is een losse hoes die in een slaapzak gaat. Een lakenzak wordt gebruikt om met meer comfort te slapen, omdat u dan niet tegen de binnenkant van de slaapzak aan ligt. Het gebruiken van een lakenzak zorgt er ook voor dat de slaapzak langer schoon blijft en langer meegaat.

Pompen

Pompen zijn erg handig bij het gebruik van luchtbedden. Bij Liv-Outdoor heb je ruime keuze uit verschillende soorten pompen. De pompen zijn van een aantal grote merken zoals Bo-camp, Campingaz, Coleman, Eurotrail, Exped en Redcliffs.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!