LIV-outdoor schoenen

Welke soorten wandelschoenen of wandelsandalen zijn er, en welke is het meest geschikt voor jou? Wandelschoenen, slippers, sandalen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Welke schoen het beste bij jou past en hangt ook af van hoe je deze wilt gebruiken. Op onze ruime schoenenafdeling van 650m2 vindt je alles wat je nodig hebt om er lekker op uit te gaan.   

Bij Liv Outdoor slaag je altijd voor een passende en comfortabele wandel/trekking schoen trailrunning of casual schoen van Meindl, Salomon, Scarpa of Lowa.

Ook op het gebied van wandelsandalen of slippers kun je prima bij LIV-outdoor terecht want alle bekende merken zoals Fitflop, O'Neill, Olukai, Reef, Havaianas, Ipanema en Teva vindt je in onze winkel. 

Heb je een keuze kunnen maken uit ons enorme assortiment, dan kun je op ons testparcours gelijk het schoeisel uitproberen! Dit testparcours heeft verschillende ondergronden en schuine hellingen waardoor je gelijk weet of het schoeisel wat je hebt uitgekozen voor jou het meest geschikt is.
 

Maar Liv Outdoor biedt meer, want wij hebben Sidas inlegzolen om het loopcomfort te verhogen en is het is zelfs mogelijk om in de winkel persoonlijk aangepaste inlegzolen te laten maken!

Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je hier graag bij en zijn iedere dag aanwezig. Als extra aanvulling op onze specialisten is er iedere zaterdag een podoloog aanwezig om een passend advies te geven over corrigerende zolen en bijpassend schoeisel.

Kom ook langs op onze schoenenafdeling en breng gelijk een bezoek aan onze kleding en reisafdeling waar je alles kunt vinden als je er lekker op uit wilt gaan!