Salomon bij LIV outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Salomon producten. Salomon producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Salomon assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Salomon producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Ontstaan in de Franse Alpen

Salomon bestaat sinds 1947 is geboren in de Franse Alpen. Salomon heeft een assortiment in kleding, schoenen, tassen en skiuitrusting. De passie en professionaliteit van de werknemers leiden tot goede producten en top prestaties van het bedrijf. Het is een outdoor sportmerk, een van de bekendste in de wereld.

Voor hun draait het om de bewegingsvrijheid, lichtgewicht materialen en bescherming tegen het weer. Ook comfort speelt bij hun een grote rol. Daarom werkt Salomon met topatleten om het beste in hun producten naar boven te halen. Dit is goed terug te zien in de wandelschoenen van Salomon. De wandelschoenen van Salomon zijn er voor dames en heren. Steeds weer komt Salomon met de nieuwste technieken, om hun producten te verbeteren. Dit merk heeft stijl en let altijd op details.

Afgezien van Salomon heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Meindl, Teva en Maier.

Pagina 1 van 3  |   1 2 3 volgende
Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!